Ventilation & kyla

När du söker spjutspetskompetens och bredd, vänd dig till oss med förtroende

Du får även fördelar av att vi kan samordna totala entreprenaden med ventilation, el, kyla, säkerhet och brandskydd. Allt inom en och samma kontakt.

Ventilation

Våra ventilationslösningar är alltid anpassade efter dina behov och vi jobbar både för kommersiella och offentliga byggnader, industribyggnader och privatägda villor. Du får alltid den senaste tekniska lösningen och fokus på att skapa en energisnål anläggning, bästa möjliga inomhusklimat och såklart hänsyn till det kommande drift och underhållet.

Vi erbjuder dig helhetslösningar där vi kan utföra:

  • Projektering
  • Montage
  • Styrinstallation
  • Igångkörning
  • Luftinjustering
  • OVK
  • Service
  • Entreprenad

Kylinstallationer

En bra arbetsmiljö med rätt klimat är viktigt för trivsel på kontoret och kan vara avgörande för att kunna utföra ett bra jobb på arbetsplatsen. Under varma somrar ger det extra komfort i villan, att kunna reglera temperaturen. Vi hjälper dig med alla sorters klimat och kylinstallationer. Kontakta oss idag för en offert.

Installationer
Service
Reparationer

Vi installerar alla typer av värmepumpar och kylinstallationer, oavsett storlek på fastighet.

RSA ventilation och kyla

Kontakta oss för en offert eller för att veta mer:

Mattias Faderberg

mattias.faderberg@rsagruppen.se


Systerföretagen ger resurser

RSA-gruppen åtar sig alla typer av uppdrag: planering, projektering och genomförande när det gäller byggnation, renovering, reparationer. Våra referenser är nöjda uppdragsgivare i hela Skåne. Genom våra systerföretag kan vi med RSA VVS, RSA EL, RSA SÄKERHET och RSA BRAND erbjuda merparten av de tjänster som får alla typer av byggnadsprojekt att lösa sig snabbt, smidigt och kostnadseffektivt. Dessutom kan vi erbjuda energilösningar som solpaneler och laddstolpar i RSA SOL, liksom städuppdrag och trädgårdsanläggning i RSA Fastighet och Trädgård.


Våra verksamheter inom RSA-gruppen: