Solceller

RSA-gruppen växer mot en grönare framtid

RSA SOL är det nyaste tillskottet i RSA-gruppen – och din möjlighet att skapa ett långsiktigt hållbart energisystem för din bostad, företag eller lantbruk. Genom att välja och installera en solcellsanläggning via RSA SOL får du ett väl fungerande och tryggt system men samtidigt vår omfattande yrkesskicklighet och service. Vi gör helt enkelt din investering både trygg och effektiv.

Hur går processen till?

Vi installerar och driftsätter din solcellsanläggning 

Det är en hel del att tänka på när du tar steget att installera solceller. Vi på RSA SOL finns med dig längs hela processen och vi hjälper dig med allt från tillstånd till driftsättning och uppföljning i din egen app. Läs mer i vår information på länken:

Vi berättar om varje steg i följande broschyr:

Så går processen till när vi installerar och driftsätter din solcellsanläggning

Solcellsbidraget 2021

Regeringen har beslutat om ett nytt grönt ROT-avdrag från och med den 1 januari 2021. Det innebär en skattereduktion för arbets- och installationskostnader av grön teknik, som solceller, lagring av egenproducerad elenergi och laddningsprodukter för elfordon.

Information om avdraget för solceller och för installation av lagring hittar du här.

För installation av laddstation för elbil ges avdrag med upp till 50%, maximalt 10 000 kronor; även det söker du hos skatteverket.

Miljöfördelar

Det sker inga utsläpp vid elproduktionen och solen räknas som en förnybar energikälla. Elproduktionen i solceller är tyst och förbrukar inget material eller bränsle. Vid produktion finns inga rörliga delar, vilket gör att en solcell har mycket lång livstid.

Ekonomi

Sänk dina elkostnader genom att installera en solcellslösning som är anpassad till din fastighet. Det lönar sig att investera i solenergi oavsett fastighet, villa, lantbruk, bostadsrättsförening eller kommersiell fastighet.
Du kan få ekonomiskt stöd till installation och vid såld solel. För mer information gällande solcellsstöd besök energimyndigheten.se

Projektering

Vi gör alltid hembesök för att lyssna på dina önskemål, besvara frågor och undersöka fastighetens förutsättningar. Därefter visar vi på olika alternativ innan vi presenterar en offert. På så sätt lämnas inget åt slumpen då vår överenskommelse genomförs.

Kvalitet / Arbetsmiljö

All vår verksamhet utförs i enlighet med gällande lagar och föreskrifter. Vid samtliga installationer görs riskbedömning, kontrollplan och egenkontroller. Allt dokumenteras för att du som kund ska känna dig trygg i varje led av arbetet. Vi följer branschstandard så som Svensk Elstandard, Taksäkerhetskommittén, ABT 06 och montageanvisningar från bl.a. WSP och Senergia.


Kontakta oss för mer information eller offertförfrågan

Växel: 010-209 30 50

Mejl: OFFERT@RSA-SOL.SE

SEBASTIAN OLOFSSON
PROJEKTANSVARIG
0733-99 74 54
SEBASTIAN.OLOFSSON@RSA-SOL.SE

RASMUS MATTIASSON
PRODUKTION / SUPPORTANSVARIG
0733 – 99 74 55
RASMUS.MATTIASSON@RSA-SOL.SE

MIKAEL ROMANOWSKI
ELANSVARIG
0733 – 99 60 13
MIKAEL.ROMANOWSKI@RSA-ELODATA.SE

EKONOMI OCH FAKTURAFRÅGOR
TEL : 010 – 209 30 50
EKONOMI@RSA-ELODATA.SE

  • Intresseanmälan/Boka kostnadsfritt hembesök

  • Typ av fastighet*

  • Villa, Radhus, Fritidshus
  • Kommersiell fastighet
  • Lantbruk
  • Fastighet
  • Bostadsrättsförening
  • Annat
  • Härmed godkänner jag RSAs integritetspolicy. *Obligatoriska fält

Grattis till ditt gröna val! Snart är din anläggning driftsatt och ­producerar el. Visste du att vi kopplar upp dig så att du kan följa produktionen i din anläggning digitalt? Registrering och publicering av din ­solcellsanläggning sköter vi på RSA SOL givetvis åt dig. /Sebastian Olofsson, projektansvarig  

Våra verksamheter inom RSA-gruppen: